Føroyskir fiskimenn uttanlands
 FRAMSÍÐA                         
 VIÐTØKUR FELAGSINS    
 UM FELAGIÐ                    
 ENDAMÁL FELAGSINS    
 NEVNDARLIMIR    
 TÍÐINDAYVIRLIT                
FELAGIÐ FØROYSKIR
FISKIMENN UTTANLANDS
Postboks 79 396
110 Tórshavn

Formaður:
Einar Martin Hammer
ehm@olivant.fo
Telefon: 28 67 02


Limagjaldið fyri 2020 er 400,- KR. fyri alt árið.

Limagjaldið skal flytast á konto: 9181 - 44 20 278.

LOGO


  12-09-2013

Velfærdsrådet skrivar soleiðis um fotokappingina
Tidligere og nuværende søfarende i danske skibe opfordres til at deltage i Velfærdsrådets årlige fotokonkurrence. Papirbilleder, dias eller digitale billeder med et maritimt tilsnit vil blive forelagt kompetente dommere ved årets udgang.

Motiver
Billeder af solnedgange eller af fordækket i havvejr er altid populære motiver, men vi savner lidt flere “skud” af mennesker, såvel i arbejde som efter udskejning. Du bestemmer selv antallet af indsendte billeder, som alle returneres til rette ejermand efter endt brug her på Velfærdskontoret. Digitale billeder kan mailes til info@hfv.dk eller fremsendes på en Cd-rom eller diskette.

Billedtekst
Lidt oplysninger om motiverne er os en god hjælp når disse præsenteres, enten i Horisont, her på hjemmesiden eller hos andre søfartsrelaterede publikationer, - og også på plancher med velfærdskontorets fotoudstilling, der vandrer mellem skoler, museer og andre institutioner eller præsenteres i forbindelse med vores arrangementer udi det ganske land.

Nordisk Fotokonkurrence
Efter afholdelse af den danske konkurrence udvælges 15 fotos til bedømmelse i nordisk regi. Søfarende fra Danmark, Finland, Norge, Island, og Sverige konkurrerer også her om mange fine præmier sponseret af de respektive landes leverandører herunder fotoudstyr og kontantpræmier.

Sidste frist for deltagelse
Bedømmelsen i både den danske og nordiske konkurrence foregår i begyndelsen af det kommende år. Billederne skal derfor være Handelsflådens Velfærdsråd i hænde inden d. 31. december.
Føroyskir fiskimenn uttanlands

Vitja okkum á Facebook
LOGO

LOGOTÍÐINDABRÆV

Niðanfyri ber til at tekna seg fyri hald av tíðindabrævi frá felagnum:

  


Ynskja tygum ikki longur at fáa tíðindabræv, so ber til at brúka knappin strika omanfyri.